28 Şubat 2013 Perşembe

Çocuklarda Siğil Tedavisi Nasıl Yapılır?


Çocuklarda Siğil Neden Olur?
Çocuklarda siğil hpv denilen virüsün bir eseri diyebiliriz. Aslında bu rahatsızlık sadece çocuklara has değildir. Cildinizin üzerinde bir açıklık veya yara varsa bakteriler ve virüsler buradan vücudunuza girer,çoğalır,genellikli doku birikimlerine yol açabilir. Biz bunlara genel olarak siğil deriz.
çocuklarda siğil
çocuklarda siğil

Siğil türlerine bir göz gezdirelim:
Klasik siğiller: Bu siğiller en çok çocuklarda görülür. Vücudun herhangi bir yerinde boy gösterebilir. Genellikle acısızdır.
Plantar siğiller: Ayaklarınızın tabanlarında veya topukta çıkabilir. Genel olarak acılı ve sancılıdır diyebiliriz. Çocuklarda bu siğiller yetişkinlere oranla daha çok görülür. Siğilin üzerinde siyah benekler görebilmeniz muhtemeldir. Bunlar genelde işlevsiz kan damarlarıdır.
Düz siğiller: Çocukların yüzünde oluşan siğillere verilen isimdir. Düz siğiller kötü göründüğünden çocukların psikolojisini bozabilir. Acısı olmasa da tedavi edilmelidir.
çocuklarda siğil
çocuklarda siğil

Periungal siğiller: Ayak parmak uçlarında, el ve tırnak çevrelerinden gözlemlenebilir. Ayak temizliği konusunda hassas olmayan kimselerde sık görülür.
Çocuklarda Siğil Tedavisini Nasıl Yapmalıyız?
Çocuklarda siğil genellikle kendi kendine geçiyor. Bu süre ortalama 1 yıl. Bazı doktorlar çocuklardaki siğiller için endişe duyulmaması görüşünde. Ancak psikolojik etkilerden ötürü tedavi edilmesinde yarar var. Yapılması gereken en güzel şey bitkisel tedavidir. Kesinlikle 1 yıl beklemeden siğilden kurtulursunuz.
çocuklarda siğil
çocuklarda siğil

Bugün çocuklarda siğil tedavisi nasıl yapılır üzerine yazdık. Başka bir makalemde görüşmek dileğiyle sağlıklı günler...

1 yorum:

  1. Bu genital dedikleri elde ve ayakta cıkan siğiller icin bire bir kesin cözüm incir yapragının dibinden koparıp koparılan yerden beyaz süt cıkıyor sigilli yeri kanamadan biraz temizleyin sonrada besmele cekip şifa niyetine sabah akşam sürün 10 gün sonra inanamayacaksız bizzat ben bu illetle yaklaşık 5sene önce sol ayagımın baş parmagın altında cıkmıştı yaklasık bir bucuk senede sag elimin baş parmagın ucundatırnakla et arasında cıkmıştı

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...