5 Haziran 2012 Salı

Bitkisel Siğil Tedavisi Mümkün Mü?

Bitkisel Siğil Tedavisi

                                               
Bitkisel Siğil Tedavisi Mümkün Mü?

Geçen yazımızda siğillerin tedavisi hakkında bilgiler vermiştik. Bugün ise olayı bir boyut daha ileri götürerek bitkisel siğil tedavisi hakkında bilgilerimizi paylaşacağız.
Siğil derinin neredeyse her kısmında görülebilen virüse bağlı bir hastalıktır. Çoğu insan pek fazla önemsemez ve dikkat etmez ancak çağımızın önemli hastalıklarından biridir. Özellikle genital bölgedeki siğiller ciddi enfeksiyonlara sebep verebilirler. Aslında bu rahatsızlığın oluşur oluşmaz tedavi edilmesi gereklidir. İhmal etmeyin.

Biliyorum, dondurma, yakma veya cerrahi müdahaleden korkuyor olabilirsiniz ya da acılı olabileceğini düşünebilirsiniz. Evet haklısınız aslında. Bu yöntemler hem acılı hem de çok etkili değildir. İz bırakabilme ihtimalinden bile konuşmak istemiyorum ki önce sağlık diyorum.

Açıkcası bu yöntemler hem maliyetli hem de siğillerinizin tekrarlama ihtimali olduğunu söyleyebilirim. İz bırakmadan, acı çekmeden tedavi olmak herkesin isteyeceği birşeydir. Ancak bitkisel siğil tedavisinde acı yoktur. Tamamen doğal yöntemlerle siğillerinizden kurtulabilirsiniz.

Aslında yüzyıllardır 
bitkisel siğil tedavisi adına çeşitli tedavi yöntemleri denenmiş araştırılımıştır. Bunlardan bazıları incir sütünün kullanılması ( ermemiş incir bulunması gerek yılın her zamanı bulamazsınız) soğan kürü, sarımsak kürü, sütleğen bitkisi, söğüt yaprağı gibi aklınıza gelemeyecek bir sürü bitkisel tedavi yöntemlerini görürürüz. Peki hangisi etkili?

Bu sorunun cevabı aslında yoktur. Herkesin bünyesinin farklı olması, bağışıklık sistemlerinin farklı olması sebebeiyle kesin bir cevap bulamıyorum. Bitkisel siğil tedavisi ile kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken planlı programlı bir şekilde bağşıklığınızı güçlendirecek ve siğillerinizin tekrar etmesini önleyecek bir formüle sahip olmanızdan geçer. Yani bu yöntemlerin bir adım önünde hem sağlıklı hem de siğilinizi tamamen geçirecek bir formül kim istemez ki.

Açıkcası bu formülleri bu makaleye sığdırmak imkansızdır. Böylesine bir makale ancak büyük bir bilgi ve tecrübe birikimi sonrasında yazılabilir. Unutmayın her siğilin tedavisi farklıdır ve hepsi için özel makaleler yazmak gerekir. Sizler için elimden geldiğince her konuya değinen makaleler yazmaya çalışıyorum.

Sizlere tavsiyem doğal tecrübelerle yazılmış olan 62 sayfalık harika kitap olacaktır. İçerisinde emek olduğu için hepsini buradan paylaşmam ne yasaldır ne de etiktir. Sadece 5 gün gibi kısa bir sürede bitkisel siğil tedavisi ile siğillerinizden kurtulabilirsiniz.
                   

BURAYA tıklayarak bu harika eseri inceleyebilirsiniz.
Bu ürünü alarak kullananların yorumları;
 


BURAYA tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...