2 Haziran 2012 Cumartesi

Eldeki Siğil Nasıl Geçer?

Eldeki Siğil Nasıl Geçer?
  
Bir önceki yazımızda ayak tabanı siğilleri nasıl tedavi edilir sorusuna yanıt aramıştık. Buraya tıklayarak önceki yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu yazımızdaysa el siğilleri hakkında genel bir bilgi verdikten sonra eldeki siğil nasıl geçer, el siğillerine bitkisel çözüm konularını anlatacağız.
  
El Siğilleri Neden Oluşur?

El siğilleri de dahil olmak üzere siğillerin oluşumundaki temek etken hpv virüsüdür. Yani bir virüs nasıl bu kadar etkili olur demeyin oluyor ne yazik ki. Bağışıklık sistemi zayıf insanları hedef alıyor ve derinizden giriyor. Deride çoğalarak siğilleri meydana getiriyor. Aslında bu durum çok ilginçtir nereden ve nasıl kaptığınızı tam olarak bilemezsiniz. Virüsü ne zaman kaptığınızın da önemi yoktur istediği zaman çoğalırlar. Virüsler bildiğiniz gibi ne canlı ne cansız varlıklardır. Onları öldürmek yok etmek neredeyse imkansızdır. 

El siğilleri de diğer siğil türleri gibi bulaşıcıdır. Bedeninizin diğer bölümlerine de bulaştırabilirsiniz. deri teması en çok bilinen sebeptir ancak sadece deri değildir. Bu konuda temiz olmak çok önemli faktördür. Herkesin eşyası ayrı olmalı. Hpv virüsünün şakası yoktur bağısıklığı zayıf birini affetmez..

Peki El Siğilleri Nasıl Bulaşır?

El siğilleri  genellikle el ele tutuşmayla bulaşır. Temiz olmayan havlular ve bornozlardan da bulaşabilir. Aslında havuz ve denizlerden de bulaşabilme olasılığı yok değil.

El Siğilleri Nasıl Bir Görünüme Sahiptir?

Genelde birden fazla olmakla birlikte yüzeyleri düzdür. Bunun yanı sıra lif biçiminde olan siğiller irili ufaklı ince uzun çıkıntılar oluşturur ve boyun ve yüzde yer alır.

Eldeki Siğil Nasıl Geçer? Eldeki Siğillere Bitkisel Şifa Var mı?

Öncelikle ilaçlarında bitkilerden geldiğini söylemek isterim. Bizler ilaçları son 100 senedir kullanıyor. Eskiden ilaçlarımızı kendimiz doğal yöntemlerle yapar kimyasalları karıştırmazdır. Raf ömrü nenelerimiz için önemli değildi ve ticari kaygıları yoktu. Bu yöntemlerle hepsi uzun seneler yaşadı. El siğillerinizi veya diğer siğillerinizi doğal yöntemlerle yenebilirsiniz.

El Siğilleri İçin Bitkisel Çözüm Nedir?

Üst paragrafta yazdıklarımın ışığında sizlere gönül rahatlığıyla bütün bitkisel siğil çözümlerini bir araya toplamış olan kaynağı tavsiye ediyorum. Birçok kişi bu yöntemlerle siğillerinden kurtulmuştur.
  
 Bu harika yöntem için kaynağından bilgi almak için buraya tıklayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...