3 Haziran 2012 Pazar

Yüzde Siğil ve Tedavisi

yüzde siğil

Yüzde Siğil ve Tedavisi

Daha önceki yazımızda ağız siğilleri   konusuna değinmiştik. Buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Bugünse  yüzde siğil ve tedavisi konusunu ele alacağız.   

Yüzde çıkan siğiller nedir?

Yüzdeki siğiller siğil çeşitlerimizden biri olup en rahatsız edici siğillerin başında gelir. Kaynağı her zamanki gibi hpv virüsüdür. Bu virüs gerek eldeki siğiller gerekse yüzdeki siğillerin vücudumuza girmesine sebep olur. Hpv virüsü derinin en üst tabakasına girerek çoğalır. Derideki hücrelerin içine zamanla yerleşerek krallığını ilan eder ve çevreye yayılmaya daha da kötü görüntüler oluşturmaya başlar. Aslında küçük bi tümör virüs olan hpv virüsü bu şekilde yüzümüzü kendi ağına alır.

Yüzde Çıkan Siğiller Nasıl Bulaşır?

Aslında en önemli soru bu olsa gerek. Bu virüsün bulaşmaması için çok büyük çaba sarfetmeliyiz. Çoğunlukla ortak kullanılan eşyalardan özellikle havludan bulaştığını düşünüyoruz. Öpüşme gibi durumlarda da siğil bulaşabilir.

 Yüzdeki siğiller nasıl geçer? Yüzde çıkan siğillerin bitkisel tevdavisi var mıdır?

Açıkcası siğillerin tıbbi olarak kesin bir tedavisi yok. Tekrardan çıkabilme olasılığı hep var.Her türlü yöntem denenmiştir. Büyü fal gibi hurafeler de denenmiştir. Son zamanlarda alternatif tıp çok gelişmiş yüzdeki siğilin tedavileri ortaya çıkmıştır. Bitkisel tedavi çoğu kez olumlu sonuç vermektedir.

Yüzdeki siğillere bitkisel çözüm var mı?

Hiç bir olumsuz yorum almadığım bir kaynağı sizlere tavsiye ediyorum. Yüzde siğil hakkında ve diğer siğil tedavi yöntemlerini %100 doğal yollardan anlatan kaynağı okumanızı tavsiye ediyorum.


 Bu eşsiz kaynağa buradan ulaşabilir yüzünüzdeki siğillerden tamemen kurtulabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...