8 Haziran 2012 Cuma

Siğillerin Bitkisel Tedavisi



Siğillerin Bitkisel Tedavisi

      Bir önceki yazımızda siğil için şifalı bitkiler hakkında yazı yazmıştık. Dilerseniz ilgili makaleye buradan olaşabilirsiniz.

Kısaca siğillerden bahsetmek gerekirse cildinizin üst tabakasında oluşur. Hpv virüsü şeklinde de adlandırılan virüse siğil denir.

Siğiller Nasıl Bulaşır?                                      

Genellikle siğiller doğrudan vücut temasıyla bulaşırlar. Bununla beraber ne zaman etkisinin görüleceği belli değildir. Siğillerin belirli bir kuluçka süresi yoktur. Genellikle kuluçka süresi uzun olmaktadır.

Etek siğilleri bulaşma olasılığı en çok olan siğil çeşididir. Siğiller en fazla ortak olarak kullanılan alanlardan veya eşyalarda geçer. Mesela herkesin kullandığı terlik, havlu vb. gibi günlük hayatta kullandığımız eşyalarda bulaşma ihtimali çok fazladır. Yaz günlerinin gelmesiyle beraber havuzlar ve denizlerde de hastalığı kapabilme riski her zaman vardır.

Bazı insanların bünyeleri siğilleri barındırma konusunda baya dirençlidir. Siğillerin böyle bünyelere karşı şansı yoktur. Bağışıklık sisteminin kuvvetli olması böyle insanlarda en önemli şeydir. Bir başka önemli husus ise tırnak yeme alışkanlığı olan kimselerde derinin bütünlüğü bozulmasıyla siğiller alışılmışın aksine çok hızlı bir şekilde türerler.

Ayrıca alerjik enfeksiyonlara karşı duyarlı olmayan insanlarda çok daha kolay bir şekilde siğiller ortaya çıkar.

Siğillerin Bitkisel Tedavisi Nasıldır?

 Siğillere bitkisel çözüm günden güne önemini arttıran bir yöntem olarak öne çıkıyor. İnsanlar artık sadece siğil değil diğer hastalıkları için de doğal tedavi yöntemlerini tercih ediyorlar. Gereksiz yere alınan ilaçların artık değeri düşüyor. Çünkü biliyoruz ki ilaçların içinde raf ömrü uzatan kimyasallar mevcut. Çok zor durumda olmadıkça artık önüne gelen antibiyotik içmiyor. Siğillerin bitkisel tedavisi ile gerçekten siğillerinizden kurtulacaksınız.

Siğillerinizden güvenle kurtulabilirsiniz. Sizlerle defalarca denenmiş %100 doğal bir yöntemi paylaşıyorum. Buraya tıklayarak yöntemi inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...