16 Nisan 2012 Pazartesi

Siğil Duası Nasıl Okunur?

Her rahatsızlığın tedavisinde farklı metotlar kullanılır. Bitkisel tedavi, ilaç tedavisi, psikolojik tedavi vb. Birde siğil tedavisi için siğil duası vardır. Siğil duasının geçerliliğinin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilmiyorum ancak siğillerinden kurtulmak isteyenlerin deneyebileceği bir yöntem olabilir.

İnançlarımız gereği dua ile tedavi sürecinin hızlanacağı hem doğrudur hem de ibadettir. Şifayı verenin de Allah olduğunu söylemeden geçemem tabi ki. Çünkü ilaçları da bitkileri de her şeyi yaratan Allah’tır.

Neyse geçelim siğil duasına. 3 tane buğday veya arpa çubuğu alınır, boğumları siğillerin üzerine koyulur ve Taha Suresi’nin 105, 106, 107. ayetleri birer defa okunur. Sonra bu çubukları herhangi bir yere gömün ve çürümeye terk edin. Çubukların da çürümesiyle Allah’ın izniyle siğillerinizden kurtulursunuz.

Ayetlerin mealleri şöyledir:

"(Ey Resûlüm!) Sana (kıyâmet gününde) dağlar(ın nasıl olacağın)dan soruyorlar; de ki: “Rabbim (o gün) onları ufalayıp savuracak!”
“Onları(n yerlerini) dümdüz, bomboş bir hâlde bırakacak!”
“Orada ne bir çukur, ne de bir tümsek göreceksin!”

Siğil duası hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak yazarsanız mutlu olurum. Bu yöntemi deneyen ve şifa sahibi olan kişilerin varlığının bilinmesi diğer insanlara da kudret verecektir.


Siğil duasıyla şifayı aramanın yanı sıra bitkisel yöntemleri de denemenizde fayda var. Siğillere son kitabıyla siğillerinizden doğal yollarla kurtulabilirsiniz. Bu konu hakkında yazdığım makaleme ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...