11 Nisan 2012 Çarşamba

Siğil Neden Çıkar?

Siğil Neden Çıkar?
 Siğil Neden Çıkar?

Siğil kaynağını “papavovirüs” adlı bir virüstür. Bu virüs hassa derilere temas ederek siğili meydana getirir. Siğil virüsü bulaşıcıdır. Vücudunuzun belli bölgelerinde yoğun olarak gözlenebilir. Siğil çeşitleri yazıma bakmanızı tavsiye ediyorum. Peki siğil neden çıkar?

 Siğilin neden oluştuğunu bir çok sebebe bağlayabiliriz. Örneğin, dokunma yoluyla geçebilir ya da bedeninizin bir kısmından diğer kısmına geçebilir. Deri teması olmadan da geçmesi mümkündür. Kullanılan ortak eşyalardan rahatlıkla geçebilir. Eşyalarınızı daima steril tutmanız önemlidir. Bu sadece siğil açısından değil diğer bulaşıcı hastalıklar içinde önemlidir. Siğil neden çıkar diye de çok fazla düşünmemek gerekir. Bir çok komplikasyona bağlıdır en sağlıklı kişide bile çıkabilir.

Derinizdeki çatlaklar virüsün girmesini kolaylaştırır. Elinizdeki siğiller genellikle el ele tutuşmayla oluşur. Genital siğil ise cinsel yolla bulaşır.

Siğillerin kuluçka dönemleri farklılık gösterir. Bu yüzden bazen haftalar bazen ise aylar sonra siğilin oluştuğunu fark edersiniz. Tabiî ki siğil nedenlerini fazla önemsemediğinizi siğillerinize çözüm aradığınızın farkındayım. Onun için bu yazımı daha fazla uzatmıyorum. Siğilsiz günler dilerim..

*Siğil Neden Çıkar sorusuna yanıt aramaya çalıştık. Sizde siğillerinizden kurtulmak istiyorsanız, tamemen doğal yöntemlerle siğillerinizi veda edebilirsiniz. Detaylar için buraya tıklayın.


Diğer Makaleler...

Siğil Çeşitleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...